Trouwen of gaan samenwonen is één groot feest. Maar hoe gaat u om met de financiële en juridische gevolgen van uw nieuwe relatie?

Ik ga trouwen of samenwonen: hoe regel ik dat financieel en juridisch?

Trouwen of samenwonen: het is een hoogtepunt in uw leven. De dag waarop u dat gaat vieren, moet natuurlijk één groot feest zijn. Maar in de aanloop is het verstandig om ook na te denken over de financiële en juridische gevolgen van uw nieuwe relatie. Want u gaat straks een gezamenlijke huishouding voeren. Daardoor verandert er heel wat in uw financiële situatie. Maar ook in de rechten en plichten die u hebt.

Kinderen uit eerdere relatie? Scheiden?

Wij kunnen u adviseren over de financiële en juridische kant van trouwen en samenwonen, al dan niet met geregistreerd partnerschap. Maar ook wat er gebeurt als u onverhoopt uit elkaar gaat. En als u of uw partner kinderen uit een eerdere relatie hebt, hoe regelt u dat dan?

De juiste keuzes

Er komt financieel en juridisch veel kijken bij trouwen of samenwonen met een geregistreerd partnerschap. Wij als gecertificeerd financieel planners verplaatsen zich in uw situatie en helpen u om de keuzes te maken die bij uw leven passen.

Blijf op de hoogte van het financiële nieuws en schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief

Ja, ik meld mij aan »