Is alles goed geregeld voor uw nabestaanden?

Het is niet iets om elke dag aan te denken: het moment dat we er niet meer zijn. Toch is het belangrijk om er een keer bij stil te staan. Want uw nabestaanden willen graag uw laatste wensen uitvoeren. En u wilt dat zij in ieder geval zonder financiële zorgen verder kunnen met hun leven.

Hoe is de inkomenssituatie na overlijden van u of uw partner?

Bij het financieel planningshoofdstuk ‘overlijden’ staan we toch even stil bij de dood. Omdat het belangrijk is als u weet hoe de inkomenssituatie van uw gezin zal zijn als u of uw partner mocht komen te overlijden. Is er bijvoorbeeld een nabestaandenpensioen?

Hoe is de nalatenschap geregeld?

Net zo belangrijk is de vraag hoe uw nalatenschap is geregeld. Hoe hebt u in uw testament de nalatenschap verdeeld? Hoe zit het met de erfbelasting? En als u schulden nalaat, waar krijgen uw erfgenamen dan mee te maken?

De juiste keuzes

Als u komt te overlijden, verandert er veel in de financiën van uw nabestaanden. Door uw nalatenschap nu goed te regelen, kunt u voorkomen dat zij er straks misschien financieel bij inschieten of zelfs in de knel raken. Wij helpen u de juiste keuzes te maken voor u en uw nabestaanden.

Blijf op de hoogte van het financiële nieuws en schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief

Ja, ik meld mij aan »