Heuten & Van der Kallen helpen en ontzorgen u graag op financieel, fiscaal, juridisch en administratie gebied

Als ondernemer kunt u niet alles zelf doen. Iedere minuut is kostbaar en u kunt uw tijd maar één keer besteden. U doet waar u goed in bent: ondernemen! Dat betekent dat u de juiste keuzes maakt en uw focus legt op de – voor u – belangrijke zaken die uw onderneming succesvol maakt. Dat betekent ook dat u zaken uitbesteedt. Op financieel gebied zoekt u een partner die u ontzorgt. Die u met helder advies verder helpt.

heuten icon over ons

Over ons

Wij zorgen ervoor dat uw opdracht aan ons met zorg wordt uitgevoerd.

Meer informatie »

heuten icon diensten

Onze diensten

Wij helpen u bij uw financiële planning, fiscale en administratieve dienstverlening.

Bekijk onze diensten »

heuten icon contact

Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten of een afspraak maken? Bel of mail ons.

Neem contact op »

Wij zijn Heuten & Van der Kallen en wij werken hard voor de ondernemers die bij ons aan boord zijn. De ondernemers die vooruit willen, overzicht willen hebben en daar waar nodig geadviseerd willen worden. Die hun financiële en fiscale zaken goed op orde willen hebben, gebruik makend van de modernste en slimme middelen die de processen efficiënt laten verlopen. Voor hen zetten wij ons in, als sparringpartner in de financiële wereld.

Specialisten voor de medische ondernemers

Al meer dan 20 jaar zijn wij de “trusted advisors” voor de ondernemers in de gezondheidszorg. Wij geloven in eenvoud en als gespecialiseerd advieskantoor willen we met een gezonde inzet een positieve bijdrage leveren aan het ondernemerschap van onze cliënten.

Wij zijn professionele adviseurs en hebben veel kennis van de medische sector en de financiële kant van uw praktijk. Wij kunnen u daarom voorzien van goed en duidelijk advies zonder de persoonlijke omstandigheden uit het oog te verliezen.

Wij investeren alleen in een samenwerking voor de langere termijn en zorgen er voor dat u een vaste contactpersoon bij ons heeft zodat u niet iedere keer uw verhaal hoeft te vertellen.

Blijf op de hoogte van het financiële nieuws en schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief

Ja, ik meld mij aan »

Nieuws

Doorlopend afwisselend privégebruik bestelauto

16-01-2020 – De bijtelling in de loonbelasting voor het privégebruik van een door de werkgever ter beschikking gestelde auto … Lees verder...

Landbouwnormen 2019 gepubliceerd

16-01-2020 – Het Platform Landbouw heeft de ‘Landelijke Landbouwnormen 2019’ gepubliceerd. Deze publicatie bevat de … Lees verder...

Uniforme wachttijd in Regeling onwerkbaar weer

16-01-2020 – De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is in een brief aan de Tweede Kamer ingegaan op de invoering van een … Lees verder...